YOLO - paddla plasthaj i kanalen!

Vad är det galnaste ni har gjort?
 
För ca två veckor sedan så fick min vän den brilianta idéen att blåsa upp en plastbåt och ta en paddeltur genom kanalen. Här i goa gamla göteborg. Hon och hennes väninna kände sig lite äventyrslusta och drog med mig i det hela. Tackar för det. Jag filmade faktiskt väldigt mycket den natten. Hade tänkt att klippa ihop till en liten film. Efter vår jungfrufärd(eller tja, detta var andra gången de paddlade genom kanalen)
 
Effteråt så tog vi en sväng genom avenyn i hopp om att Hajen Hajk(yes vi namngav han, deal with it)skulle få komma in på stadens finaste klubbar(bl.a park lane, brygeriet ). Vi lyckades nästan. Nära en gång, fast då var Hajk tvungen att bära slips.
 
Tro det eller ej, men göteborgare är inte direkt vana att se hajar på stan. I vanliga fall så sitte de inomhus och förhandlar om trängselskatt och västlänken... Hur som helst! Hajk fick många olika reaktoner. Vilket är förståeligt. En del frågade vad vi hade gjort, om vi ska ut till sjös, ett gäng på en krog ville köpa den(tjejerna inkl vilken inte är okey ) Sen var budet på 350:- alldeles för lite.  
 
I hopp om att det fanns vatten uppe i Poseidon så fortsatte vi vidare till Park Lane. Likväl där blev vi dobbade men gästerna utanför var allt för trevliga. Dock var vi nära på att få en taxi ner igen.
 
Såklart så fanns det inget vatten vid Poseidon så vi stod där och en stund tills vi pallade oss ner igen till bilen.
 
 
 
 
Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Hihi, de är ju bra roliga:) Tur att de höll sig i "båten":) Jag hade inte velat trilla i där:P

Olivia

Haha va kul det ser ut! xD

Sv:Inga PROBLEM! Ja precis alla dom där funktionerna, har alltid velat lära mig det. Gör gärna det, tror det är flera som skulle uppskatta det! Tack så mycket!😃

Olivia

Haha, hur kom ni i där?

Madelene Englund

Haha, va härligt :-)

Amanda Jona [SPONTAN]

Haha men nej så underbart!

Viktoria Eriksson

haha, ser ju häftigt ut! :D