Nu finns fotokoffe på facebook!

 
 Hemkommen från jobbet för en stund sedan. 4 timmar och 30min jobb idag för att vara exakt. Jag som inte var så pepp för jobb igår men se, så löste det sig idag.
 
Ja ni läste rätt på rubriken! Så om ni vill se mer av fantastiska fotografier och ev hur jag gick till väga. Tja, vet inte ritkigt än vad jag ska ha den till, lär mig fortfarande så. Hur som helst så finns jag nu där också.
 
 
 
Fredag!!! YEAHHHH!!!

Feeling a bit blue

 
 
I går kväll kunde inte bli mer oplanerad. Helig mark 10min sen iväg och fota och tillbaka precis efter grillningen. Prioriteringar Kristoffer. Välj en sak och stick with it. Inte allt på en gång. Det blir inte bra. .. eller just igår blev väl okey, men annars!
 
Hur som haver så känner jag mig ganska tråkig idag. haha. Lite halvseg i kroppen efter gårdagens klättring(för att ta mig till platsen där jag tog bilderna)Jobb i morgon vilket är bra. Men vet också att det är en begravning så, ja mindre kul. Just nu känner jag inte alls för't. Fast det gär väl ann i morgon!
 
Satt och funderade tidigare idag innan AF om jag ska köpa mig en intervalometer för time lapse. Skulle vara intressant att prova på ju. Laddade faktiskt ner ett enkelt program för att skapa time lapse. Så egentligen är det bara en intervalometer som jag behöver.
 
Aja, vi får väl se. Ha nu en fortsatt ____ dag så hörs vi i morgon! :)