DIRT AND SPEED pt1

IMG_1266 
I går fotograferade jag första gånegn detta.. vill fota mer!! Det var ju ascoolt! Jäkla mycket maskin. Stor respekt för et är inte lätt att köra ett par sådana här. De körde en stund med lite hopp och sen var de klara. Man kan tydligen inte köra för länge för det tär faktiskt på kroppen. Samt så måste banan vila också.
 
Hur som helst så kommer det ett till inlägg till veckan med lite fler bilder från gårdagens.
 
IMG_1301-3
IMG_1355-2
IMG_1339
IMG_1370
IMG_1374

MY BEST FRIEND

Idag spenderade jag förmiddagen att filma två fototips. Vid lunchen försökte jag se nya avsnittet av The Originals. Efter lunchen tog jag bussen till Elin. Vi(Elin) pluggade lastbils körkort. Jag hjälpte till! typ. Sen gick vi en promenad hem till mig. Väl hemma så bakade vi snoddas, såg lite film, åt nudlar, lyssnade på musik, gjorde övningarna och skrattade,
Samt så fick jag en matchande tatuering av Elin. Redskap, en bläckpenna.
 
 
Mer eller mindre en kortfattning på min dag. Vi lyckades också klämma in en photoshoot under promenaden!
 

 
 
 
 
 
 

PIP

-Men Kristoffer, inte fler fågel bilder! Jo fler fågelbilder. Åtmonsteone två till. DEssa tog jag i samband med förgående inlägg. En fotopromenad som jag tog i förrgår. Det har varit så mycket att göra att jag har glömt bort vad jag ska göra. Om det låter logiskt?
 
Har en del saker jag ska skriva och papper att leta upp. Redigeringar att ..redigera. Antagningar att ta tag i. fotopromenader att promenera.