Vintage kameror

 
Gick igenom några av våra vintage kameror och satte pris på dem. Åkte hem efter lunchen för att redigera förra veckans produktbilder för att sen ladda upp dom på våran fb sida. Sen har jag spenderat resten av dagen på fortästtingen av skissen som jag påbörjade igår. Känner att den verklligen börjar ta form nu!
 
 Lär bli ett inlägg till veckan där hag lägger upp ett eller två skisser! Hur som helst, hur har er dag varit?
 
Går förresten i tankarna på att köpa mig en Windows dator. Ni som inte vet så har jag varit en Mac användare sen min gymnasietid. Men jag känner att min macbook pro 13' från 2011 inte håller den standarn jag strävar efter just nu. Så jag besökte inet på ringön igår. Fick faktiskt en offert på en schysst dator som de bygger själv.
 
Vill ha en som är stabil, stark och snabb. Skall kunna hantera diverse adobe program samtidigt. En dator för en fotograf helt enkelt!
 
Visst vi kommer fixa en dator på jobbet. Men den kommer användas mer för den sociala biten.
Oavsett det så behöver jag en ny privat dator.. Sen kommer jag inte skrota min macbook för den delen heller, Älskar den! Men som sagt, just nu håller den inte måttet. ...eller så blev jag bara lite sugen på en ny dator nu när lillebror byggde en.. ehm.. ja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Legacy lenses

 
 
Jag hade väldigt tur en dag förra veckan på jobbet. Då hutade jag e´n kameraväska med en gammal Yashica SLR med tillbehörande objektiv. 35mm, 50mm och 135mm. Med m42 fattnign också! Har ju två m42 objektiv hemma med vardera adapter. Jag har provat på objektiven på min underbara 70d och är helt lyrisk över vad de presterade. Ska bli himla kul att använda dessa objekiv framöver!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A different world

Photograph Blue night by Kristoffer  on 500px

 
Hoppas ni har det bra, ett finare väder får vi väl en annan dag. Men att ni slutar att tänka på vad som kan gå fel. Ta steget och lev livet. Om det nu handlar om en utbilning, jobbansökan, en familjär sak eller en privat angelägenhet. Sitt inte och stirra på klockan, gör som den gör. Fortsätt gå!   

Photograph Sillvik by Kristoffer  on 500px

Photograph The gods are calling by Kristoffer  on 500px