Nu gäller det

Jag känner massor av saker just nu. Detta var liksom väntat. Dagen man inte visste fast ändå visste skulle komma är kommen. Min praktik börjar idag!! Samt till hösten börjar Elins utbildning. Saker som för eller senare man måste möta. Går inte att springa ifrån det direkt. Praktiken börjar strax och det känns jätte konstigt att vara hemma just nu, själv. I vanliga fall brukar jag sitta på bussen till min vän. Nu blir det att ses enbart på kvällarna(ev innan 12) För man blir lätt bortskämd att ha lyxen att träffa och vara med sin bästa vän alla dagar i veckan. 
 
Hur som helst om ca en månad så kommer det hända en otroligt stor grej, En resa till ett land med min bästa vän! Alltså, jag vet inte.. det kommer bli fantastiskt! Första gången jag kommer flyga. Hur ska det sluta. 
 
IMG_9095-2 

Värdefulla vänner

IMG_7910-2
Du står vid gränsen, ett steg fram. Med ryggen mot det förgågna. Du lär inte något ångra. Ett par steg till så är du nästan där. Du är absolut inte ensam. Det kan jag lova dig.
 
IMG_7967-2
I regnet kan ingen se tårar men men vi går mot bättre vårar. Så paraplyt du bar med dig. Förblir inget permament, likväl allt du har känt.  
 
IMG_7966 Tänk på vilka saker vi gjort tillsammans. finns ingen annan som jag vill spendera mer tid tillsammans.
För kommer du ihåg listen, termometer, nummer 106, risotton eller de sena nätterna? Bäst vänner finns där för varandra. Jag följer vart du än går. Bara jag förstår hur du egentligen mår.
 
 
IMG_7987
Du är ung och vacker en underbar vän. Jag vet att det är tufft. Tillochmed svårt att få luft. Men lyssna på ditt förnuft. För detta kan inte vara äkta. Ett gift ett, mörker inget att ha. Du kan mäkta till dig mer än vad du tror. För oroa dig inte för vad som komma skall. Allt kommer gå bra, garanterar att det är sant.