Vigsel!

Kanadagäss 
 
Efter jag kom cyjklade hem från Emmas knytis så var väl klockan runt 1-2 ungefär.  Gick förvåndsvärt lätt att cykla hem. Inga bilar på vägen och det rullade på. Med en elcykel så går det sm smort! Perfekt med inbyggd belysning. Kompliterade det med två tioder som jag hade fått från jobbet. Gjorde inte så mycket för mig men bilister har åtmistone lättare att se mig innan de kör över mig. 
 
Vigsel ja, Himla fin vigsel må jag säga. Andreas med band var grymma och presten var riktig rolig. Hade liksom glömt bort denna vigsel, tur att jag blev påmind i går. 
 
 
Denna eftrmiddag och kväll har jag packat och förberett för husvagnssemestern som rullar igång i morn!
 
 
 
 

Vilket väder!

Vitsippor 
 
 
Hemma från jobbet! Tur jag hade med vädret må jag säga. Tror jag skulle skita på mig när åskan slog ner. Tur att jag precis hade kommit fram för ass cykla i ösregnet, big no. Efter begravningen så kom hagel på köpet. Vi har en liten hög med hegel kvar här hemma. Ser ut som snö fast mer is.
 
Hoppas det fortsätter att vara fint väder tills kvällen får jag ska cykla upp till grågåsholm för knytis!

Knytis

Kanadagäs 
 
Godmorgon! Sitter och äter min frukost. Lite sent kanske men det är så att jag ska vara på jobbet en timme! Efter det tänkte jag dra direkt och köpa lite ingredienser till en kaka. Ska på ett knytis i morgon. Troligtvis, om inte förkylningen tar en ny vändning. Kakan ja, tänkte mig mockarutor/snoddas/kärleksmums fast inget är skrivet i sten.
 
Annars så känner jag mig bättre idag, bara hostan som irriterar mig mest nu. Ha en superb torsdag nu, fint väder värkar vi få med!