En arbetsdag

Vilken väder vi har haft idag! Så himla fin morgon. Man blir riktigt glad i kroppen. Speciellt när vi har haft ett ganska tråkigt höstväder det senaste. Nej, så här ska hösten vara. Blå himmel, sol och lite vindigt!
 
 
Det blev inget fotograferade idag, Bara en massa tid framför datorn för redigering av barnmössor som jag fotograferade igår
 
Sen blev det lunch!
 
Vi hade massor av kartonger i lagret som skulle slängas. Så jag la det i två högar och knöt ett snöre runt vardera hög. Sen var det bara till att bära iväg!
 
Kan tillägga att kartong-återvinnigs-grejen blev lagom mycket överfull.
 
Samt sådana här runda, hälsosamma.. saker
 
Lite mer lightroom. Började om organiseringen av barnbilderna. Igår skrev jag ut fotokartor och idag så märkte Emma av dem som skulle gå vidare till webb och tryck.  
 
Omnomnomnomn!!
 
Jag brukar inte äta sådana här saker. Bara vi speciella tillfällen! 
 
Fotokartan till vänster nedre kant och katalogen bredvid. Filnamnet står under bilden så det vär väldigt lätt att hitta dom i mappen på datorn. För att sen lägga setet i sin specialla mapp.
 
 
 
I morgon ska jag göra klart det jag påbörjade idag för att sen gå ut och fotografera de kläder som behöver komplettera. Samt så har jag fått några Herr kläder som ska upp på webbshopen! Hej och hå kul när man får hålla på med det man gillar! 

En fotografs arbetsdag

 
 
 

En dag förra veckan när jag hängde upp kläder för fotogafering. Så var det en äldre herre som tillkallade mig som en modefotograf. Tycker jag faktiskt var ganska kul. Inte riktigt tänkt på det. För jag fotograferar trots allt kläder. Yeah sure, barnkläder för tillfället. Med det kommer bli dam och herr också!
 
 
 
En hårddisk på 1tb är inte alls fel eftersom det kan bli en del bilder.
 
Skriver ut fotokartor från lightroom och markerar utskrifterna med nr.
 
 
Min 550d har hoppat in som behind the scene kamera. Men batteriet dog tillsut så fick använda mig av min 70d istället.
 
Bilderna från dagens fotografering ligger på minneskortet iväntan på att bli överförda till datorn
 
Älskar verkligen den här jackan!
 
 
 
Vi kommer med fotokartan ringa in de bilder som skall bort eller användas. Samt så kommer jag komplittera ett set mde fler bilder, om så behövs.
 
 
 Ni vet ibland när mans ka sätta sig på en stol fast man missa stolen och sätter sig bredvid på golvet? Ja, det hände mig!
 
 
 

KLÄDER

Hej och hå! Tredje veckan på praktiken. Jösses vad tiden går! Så vad gjorde jag för kul idag då? Fotograferat klart Alla barnkläder! Minus några mössor och två snusnäsdukar, Bortsätt från det så all done! e köpte en 1tb hårrddisk  till jobbet så nu slipper jag ha all jobb bilder på min dator. Underlättar arbetet avsevärt.  Självfallet använder vi dropbox men där lägger jag bara upp slutresutlatet :) 
 
Det påminner mig om att jag måste köpa mer utrymme. För bilderna jag fotograferade med 1Dx'n ligger där cch jag kan inte nå dem om jag inte utvidgar utrymmet.
 
Men nu ska jag ta och fortsätta se på Qi på BBC entertainment!