Shadows

 IMG_1694-2
 
Mycket saker som händer nu, mycket bra saker! Speeddejt väntas framöver. Åh nej det är inte "dejt" som i dejt. Utan detta är jobb relaterat.. Intervju! hah!! Ser ska sannerligen bli intressant. Speciellt ett företag eller byrå kansle.. men mer om det senare!
 
Så dag var jag på ett förseminarium ang det ovanstående. Lite info och sånt!
 
I morgon är det en grej i stan om kurser och utbildningar, så det ska jag ta och kolla upp. Ska ockaå passa på att fotografera lite. Människor och porträtt hade jag i åtanke. Men vi får se. Det kan bli ganska kul om jag får med en vän ut, då blir det troligtvs något material värt att lägga upp.
 
 
Nu till en helt annan sak, Vampire diaries har premiär på 6e säsongen i morgon. Så självfallet är vi alla spända av förväntan.

Torsviken!

IMG_6895 
IMG_6905
 
IMG_6903
 
IMG_6898-2
 
IMG_6908
 
IMG_6939
 
IMG_6949
 
IMG_6987-2
 
IMG_7004-2
 
IMG_7039
 
Var ute en sväng i förmiddags vid torsviken. Förbaskat vad det blåste på! Hela dagen man kan väl säga. En välidgt rolig grej är att igår hämtade jag upp mitt 50mm från canon service i Mölndal. Yay! Nu blir det snart mat som vi köpte på Ica sen cyklar jag ner och köper lite godis.
 
Bra dag! :)

Instagram's hyperlapse app!

 
Litet fredags speciel inlägg kan man väl säga. Har filmat lite under veckorna med instagrams nya kamera app. Hyperlapse. Timelapse är alltså en film man har satt ihop av mängd bilder tagna ex vart 3e sekund. Hyperlapse är samma sak fast man förflyttar kameran under tiden. Så, Appen ger inte äkta hyperlapse direkt men den ger effekten av det.
 
Vad tycker jag då? suvärän app! För om man vill prova på hyperlapse och tmelapse utan att tänka på det tekniska biten eller bära runt på stativ och  objektiv. Så är appen för dig. Instagram har gjort något när de programerade appen. Troligtivis något med svartmagi att göra. För bildstabiliseringen är superb.
 
Bildkvalitén från appen kanske inte är den bästa men det är också en del av dess charmen. Simpelheten. Att skapa hyperlapse har aldrig varit så enkelt förut!