musikalen Delta - 2015

Jösses denna vekca gick fort! Från förra helgen då jag ahde fullt upp med fyra fotograferingar av Delta musikalen. Samt konfa fotograferingen på söndagen. Sen veckan ja, vet inte riktigt vad som hända gick så fort. Vart med Elin i sortsätt varje dag(som vanligt kan man väl säga). Idag så släppte vi Mistral på sommarbete också. Samt så har jag redigerat klart alla Delta bilder. Vilket känns jätte skönt!
 
Här kommer då en överblick frpn musikalen. Kan hända att jag skriver ett helt inlägg om musikalen med text till varje bild. Vad tycker ni?

 
- Musikalen Delta handlar om tjejer Ella som är med om en krasch och vaknar upp till en rämmande plats. En flcka springer förbi och Ella försöker springa ikapp. Det vsar sig att Ella träffar en man vid en korsväg. Legba som har väntat på Ella. Bluesmannen Willie vandrar som vanligt ner till korsvägen. Alltid spelandes på sin gitarr.... -
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

g'night

Godnatt mina vänner! Vad har hänt idag jag hör er fråga. Jo det ska jag gladeligen berätta för er. Spendera nårga timmar på morgonen med att redigera lite av helgens bilder. Tanken var väl att jag skulle lägga upp några på bloggen. Vilken uppenbarligen inte blev av som ni troligtvis har observerat. Det blev åtminstone några arbetstimmar vid redigeringen så, good for me! Sen böev det en dusch vilket var en behaglig upplevelse. Efter det åallade jag mig ner till Willys hemma för att köpa avokado, köttfärs, tacokrydda(Yes ni gissade rätt, tecos med elin), hallon, blåbär samt nötkräm.
 
Juste, en tjej före mig i kassan saknade en tia och tydligen så var det nå strul med hennes kort. Så jag hoppade in som en riddare i nöden och gav mannen i kassan en tjugolapp. Tiggaren utanför fick resten. Dagens goda gärning. För någon dag på året får man väl försöka vara snäll. 
 
Buss till Elin(Kul att ni fortfarande läser så här långt in på detta ofanntligt inrtessanta i lägg från min vardag) Vi lagafe tacos. Eller ja, mest Elin. Hur som helst så smakade maten ypperligt. Stallet blev det lite senare på eftermiddagen. Insläpp, promenad och fodring. Hurra så skoj. Extra skjojigt när en av hästarna som jag skulla ta in fick för sig att döda mig. Överlevde dock. Obviously.
 
Sen bar det av till Hemköp för att köpa morgondagens lunch och efterrätt. Direkt därefter till Elins mormor där vi åt fiskbullar(usch) och koskos(mums).
 
 
Men nu är jag hemma oxh jag ska sova! äntligen!! Tack för ni orkade med att läsa igenom min sörja till blogginlägg. Godnatt :)
 
IMG_9082-4 

Country ranch

Hemkommen från en promenad med Elin och hennes häst. Kan säga med säkerhet att sommaren stå runt hörnet. Längre ner vid gatan. Men åndå! Så skönt väder idag! Sure, det blåser men med klarblå himmel och solen som skiner så är det svårt att inte ha ett leende på läpparna! Nu hsr jag en go fisk med ris samt en ypperligt god äpplesockerkaka till efterätt.  I skrivandes stund är klockan halv tre och jag borde göra mig i ornding för att åka ner för att fotografera dagens två föreställningar av Delta musikalen!
 
Ha en underbar helg så hörs vi snart igen!
 
IMG_9373-6