Produktiv

Vill först bara säga att det blir grillat till middag idag. Ni har min tillåtelse att vara avundsjuka. Hrmkommrn gtån jobbet för en stund sedan. Två dop. Tidigare idag så filmade jag två fototips till(Jösses vad jag kötar om det)och nya hårddsiken håller fortfarande på med överföring. 
 
Det är inte många från gymnasiet jag har kontakt med. Vi alla har ju facebook. Men det är bara några få som man skriver till. Knappt det. Fast just nu är det typ bara en eprson Det är inga romaner som skrivs emellan. Men grejen är att man får en liten nostalgi trip. Lite som när jag besökte munkebäck förra året. Att gå upp för trappan genom korridoren. Besöka sina gamla fotolärare när de har lektion. Då börjar hjärnan gå igång. Alla fotolektioner! Eller fånga dagen i skagen resan. 
 
 
Ni tycker säkert det är ofanlitlgt intressantatt läsa  hur nostalgisk jag blir av det gågna. Så här kommer tre bilder på en fågel från 2013!
 
_2729 
_2684
_2695

Mitt i natten inlägg

Kände att skriva av mig lite om vad som kommer hända här på bloggen framöver! Nu är det så att jag håller på att filma ett gäng fototips. Har skrivit ner idéer och manus. När dessa kommer upp på bloggen är inte hlet bestämt än. Det kan dröja för jag har mycket att filma och allt ska redigeras efteråt. Men planen är att ha ett par stycken och varje vecka lägger jag upp ett klipp! 
 
Fast detta är i stortsätt bara tankar och idéer. Sen om det funkar i paktiken är en helt annan femma! 
 
 
IMG_9176 
 
Om ni har några önskningar på fototips som ni kan tänka er att se. så please share! Te.x hur man fotar ___. Vad är en ____, Hur funkar en ____. Så ska jag se om det är något jag kan gå igenom :)
 

FREDAGSMYS

De senaste tre dagarna har jag filmat nya fototips Grymt bra verkligen. Ska bara ta och redigera dagens. Igår hände förresten en läskig grej. En av mina hårddsiskar på 2tb gick kaputt. Så gick och köpet mig en på 3tb idag, värt! Så billig också. Lika bra att jag ick köpt en nu. MEd tanke på alla fototips jag kommer spela in och bilder jag har tagit så är det bra med med utrymme. Kommer filma ett litet klipp om hårddisken också!
 
Var förresten med Elin i stallet idag och vi tog en promenad med hennes nya medryttare och en häst som heter prinsen. Som var helt galen idag! Han har aldrig varit så förut. Han bet, drog, och stegrade. Elin tyckte jag var så modig. Jag vet inte, sbarare dumdristig kanske.

Meeeeen!!! Idag är det fredag så här kommer några mys bilder!
 
IMG_1127 
_1117
IMG_1105