Alltid

 
 
Tog mig en cyeltur. Grund idéen var väl att jag skulle fotografera. Vilket jag uppenbarligen gjode också. När jag satt där och blickade ut, i samma veva som jag blev uppäten av myggen. Så flög tankarna runt. -Vad vill jag här i livet. -Hur mår jag -Vad jag håller på med? -Vem är jag? Mina val. Är jag samma person för ett år sedan? Troligtbis inte. Men jag ångrar inget. Skulle inte byta ut det mot något,
 
 
För jag träffade min bästa vän. En underbar person. En person som betyder mycket för mig. Som jag gör allt för.  Detta kanske låter lite cliché, men så är det. För allt vad vi nu har gått igenom. Så kan jag med säkerhet säga att det stämmer. Det har snart gått ett år nu. Men det känns som 10 år. Sanningen är att Du är det bästa som har hänt mig. Jag behöver dig lika mycket som du behöver mig. För vii hjälper varandra till atti bli det bästa versionen av oss själva.
 
 
 
 
 
 

Brunch & Middag

Vad sägs som fruktsallad med vanlijvips och surdegs baguette till frukost. Torsk med smörsky, smörstekta zucchini och broccoli med blomkols mos? Det åt jag och Elin i går iallafall! Det blev en övernattning så varför kan man inte festa till det med god mat?
 
Vi har verklige frossat i oss fruktsallad det senaste. Det började med att jag överaskade det oss mig dagen efter jag fick min hjärnskakning(fick en fin smäll av en häst så det blev ett besök hos sahlgrenska) Sen blev det en till fruktsallad vid stallet.
 
Idag då vad har hänt? Inte mycket alls. Fotograferat på jobbet och efter det så hjälte lillebror mig att starta upp min nya dator. Köpte mig en PC av inet för runt en vecka sen. Första gången jag personligen äger en PC. innan gymnasiet så har det alltid varit PC. Men år 2009 fick vi i skolan en macbook och när jag tog studenten så köpte jag mig en macbook pro. Men nu, 2015. ...en PC?!? Jösses, hur ska dettaa sluta..
 
 
 
 
 

Så många saker

Tänker inte komma med någon kliché bortförklaring till varför jag har varit så frånvarande från bloggen. Ni är värda så mycket mer! Det är inte ni det är jag! Jag är inte redo för en djupgående bloggrelation, än... Nej men på en seriös punkt så är är det så att saker bara har kommit imellan. Sänt händer. Så till er som fortfarande besöker min blggg. Ett sort tack till er. Samt till er som ser på mina fototips på youtube, tack! Jag vet, jag har ingen direkt bra flöde när det kommer till uppdateringar. Men ibland när ni minst annar det. så vem vet. Har ju Turkiet vloggen som jag ska påbörjas, en ny dator som kommer i morgon och lite annat smått och gott!
 
Men vet ni vad jag gjorde igår?(såklart ni inte vet , men häng bara med okey) Jag red!! På en häst!! JA!!! Jag vet, låter helt galet va?!? Tro mig det var det. Jag och Elin var ute och red på Mistral och Satina. Detta var förvisso andra gången. Fördta gången var typ i förr, förr- förrgår.
 
Nästa gång tar jag med mig mi  GOPRO och Elin sin GPS för vi red vilse i skogen. Lyckat.