SUMMER LIGHT

Idag har jag varit på fest! För oss friviliga på jobbet. Eller ja, de som brukar hjälpa till. Men jag har också agerat hjälte. Elin ringde efter efterrätten och frågade om jag kunde åka in till stan och åka hem med henne med bussen. Så självfallet så åkte jag in! Har inte hjärta att låta henne frysa själv i stan. 
 
Är det bara jag som tänker på smallville när jag ser dessa bilder? Inte? BAra jag som är konstig.. oki. Tack. Vet ni vad vi gjorde igår förresten?(självfallet inte) Smoothie challange, kanel och någon annan challange som jag inte minns vad den heter för tillfället. Vi filmade för den delen också. Trolgitvis så lägger jag inte alls upp den här. Never. Men vem vet. 
 
 
Nu ska jag fortsätta se på filmen The Secret Life of Walter Mitty! Får se hur mycket jag orkar tills jag ... inte orkar mer. Trött vet ni.
 
IMG_9373-6 
 

It's tough

 Så här kan det gå när man inte har alddat batterierna till sin speedlight. Vilket påminner mig att jag borde ta och köpa fler AA batterier för backup. Korkat att bara ha 4 st, inte sant?