Fredags klippen!

 
 
Eftersom det är Fredag och slutet av ännu en vecka så tänkte jag helt enkelt lägga upp ett inlägg fyllt med
förhoppningsvis inspirerade och motiverande klipp från internet!
 
Då börjar vi! Det första klippet har te tagit vanliga kvinnor till en studio för helt vanliga porträtt bilder men vad de gör är att de efteråt går in i photoshop och redigerar som de gör med alla modell bilder i modemagazinerna.
 
 

Don't be that guy from Love Genre Films on Vimeo.

Alla bröllopsfotografer kan säkert relatera sig till detta. Alltid någon Mormor, syster eller farbror som tror att de kan få minst lika bra bilder med deras smartphone.

 

 

 

 
 
 Struntprat som fotografer får utstå. 
 
 
 
Kan väl klämma in en underhållade review av Nikons hipster kamera - Nikon df.
 
 
Skitsnack som Canikon säger! Känner någon igen sig?
 
 
 
Sport fotografier tagna vid det rätta ögonblicket
 
 
CollegeHumor gjorde an parodi på Nickelbacks photography!
 
 
Varför man inte ska ta in kameran i badrummet!
 
 
Vet speciellt ett till klipp men jag kommer inte ihåg vad den heter eller vilken youtube-kanal den ligger på. Kanske blir blir till en annan gång!

Katten också!

 
 
 
 
 
 Canon 550d + Canon 50mm f1.4 + Canon 18-200mm f3.5-5.6 ef-s
 
 

Ni såg klippet jag la upp igår, om inte skrolla ner ett inlägg så finner ni det! Så, det är inga märktvärdiga bilder men hur ofta händer det att man stötter på en kissekatt? Ganska så ofta. Dock vill jag tillägga att den var en ypperlig trevlig katt. 
 
Precis stekt klart pannkakorna av smeten jag gjorde igår. Det sägs att pannkakorna blir godare om man låter smeten vila i kylskåpet ett tag. Självfallet sås tekte jag upp några i går, för nån lunch måste man väl få? Kom hem från ett litet möte med min arbetsförmedlare idag, så man var allti lite hungrig. Klockan tio var jag där, typ lite innan tio. Vi pratade lite om jobbgarantin och såna roliga saker. 
 
Hur som helst hade jag tänkt filma ett till fototips grej idag. Haft planer skrivit ner manus osv. Men vill att det ska bli lite bättre väder för det. Sen så har jag planer på att uppgradera designen. Typ panorama-temat.  Skulle se ganska schysst ut! Japp det blir nog så. När vet jag inte dock någon gång under veckan. Har ju också min domän namn. Men den är till för min portfolio. Skulle vart kul att ha en riktad till bloggen.. Oh well.
 
Nu ska jag sluta skriva massa strunt och ta en till portion av pannkakor.
 
 

Fototips - katt fotografering!

 
 
Var ett riktigt skönt vårväder idag måste man säga. Så jag tog mig en promenad hem efter
besöket hos synsam. Tur det! För annars så skulle jag inte träffat dena kissekatten :)