Skogsröjning Trollskogen #1

0414 
Många träd gick ge vika för stormen Simone från oktober förra året. Nu, 2014 har natur och skogsförvaltingen äntligen börjat rensa upp. Dock så tycker jag att de har röjt ner för mycket. Träd som redan var friska. Som inte alls behövde fällas ner. De ska tydligen ge mer plats åt löv träd.
 
 
0397 
0348 
0362
31072014-IMG_0363
<3
 
0426 
Kommer trligtvis upp ett klipp från min nya kamera och lite sånt. Typ en unboxing fast ändå inte haha. Hur som helst så har jag fixat lightroom! Oh!! Har alltid använt camera raw, bridge och photoshop. Men lightroom har jag aldrig provat på.
 
Alltid lite lurigt så här med ett nytt program man ska lära sig, men jag börjar få kläm på't. Fortfarande så att jag inte förstår allt, men sånt lär man sig under tiden.
 
 
Så, vad har ni för er? :)

BLIXT

_2226 
Jag kom i underfund hur jag ska använda min externa blixt till min 70d för en stund sedan. Perfekt! Himla ku när saker funkar. Nu väntar jag bara på att sakerna jag beställde från ebay ska komma.
 
 
b&w_2234 
b&w_2247
IMG_2252
 
 

Tre i rad - Gp.se sommar tävling!

Tre i rad Just ni har GP en foto tävling. Man skickar helt enkelt in sin favorit bild från sommaren. En jury röstar fram de bästa och en vinnare väljs ut! Så om ni tycker om att delta i fototävlingar, go-ahead! Det är ju gratis.
 
 
Enough about that. Känner mig himla seg idag. Var ute på en liten tur med kameran tidigare idag och det kan vara en anledning, samt gårdagen kan vara boven i dramat. Igår ja.. vad hände igår. Jo, jag tog mig en cykeltur till nolvik till en god vän. En bra bot att cykla om man tänker efter.
 
Här hemma har vi ett vitt bord. Super fint bord. Men på det bordet har vi massvis av papper. Viktiga papper som borde placeras i respektive pärmar. Vilket jag tänkte göra nu! Åtminstone börja med min bunt.
 
För grejen är att jag har suttit vid köksbordet och filmat en del av mina yt-fototips. Dock skulle vita bordet passa så mycket bättre! Tänkte ta att filma min överblick på "vad följer med när man köper en Canon 70d".
 
 
 
Mm, får ta och fin slipa lite på titeln där tror jag..