TEASE

Troligtvis vår bästa photoshoot, hittills! Så otroligt stolt över Elin! Samt glad över mig själv att jag lyckades. Vi gjorde verkligen bra ifrån oss idag. Älskar verkligen alla, ALLA bilder som vi tog. Tror inte någon som blev -Meh, den får väl duga. Nej, det blev en väldigt bra dag! 
 
Keep calm, more to come!
 
IMG_2256 
IMG_2394
IMG_2282
IMG_2412
IMG_2281
IMG_2257

Regnskydd till din DSLR!

Fredag idag.. och ja ni vet vad som gäller! Men som sagt fredag. Ännu en vecka mot sitt slut. I helgen så kanske det kan hända en del grejer. Vem vet. På måndag har jag ialalfall en intressant fotografering. Men ska ta och försöka klämma in ett besök på Media markt nu i helgen. Går i tankarna på att köpa en kompaktkamera. :)  
 
 

YOLO - paddla plasthaj i kanalen!

Vad är det galnaste ni har gjort?
 
För ca två veckor sedan så fick min vän den brilianta idéen att blåsa upp en plastbåt och ta en paddeltur genom kanalen. Här i goa gamla göteborg. Hon och hennes väninna kände sig lite äventyrslusta och drog med mig i det hela. Tackar för det. Jag filmade faktiskt väldigt mycket den natten. Hade tänkt att klippa ihop till en liten film. Efter vår jungfrufärd(eller tja, detta var andra gången de paddlade genom kanalen)
 
Effteråt så tog vi en sväng genom avenyn i hopp om att Hajen Hajk(yes vi namngav han, deal with it)skulle få komma in på stadens finaste klubbar(bl.a park lane, brygeriet ). Vi lyckades nästan. Nära en gång, fast då var Hajk tvungen att bära slips.
 
Tro det eller ej, men göteborgare är inte direkt vana att se hajar på stan. I vanliga fall så sitte de inomhus och förhandlar om trängselskatt och västlänken... Hur som helst! Hajk fick många olika reaktoner. Vilket är förståeligt. En del frågade vad vi hade gjort, om vi ska ut till sjös, ett gäng på en krog ville köpa den(tjejerna inkl vilken inte är okey ) Sen var budet på 350:- alldeles för lite.  
 
I hopp om att det fanns vatten uppe i Poseidon så fortsatte vi vidare till Park Lane. Likväl där blev vi dobbade men gästerna utanför var allt för trevliga. Dock var vi nära på att få en taxi ner igen.
 
Såklart så fanns det inget vatten vid Poseidon så vi stod där och en stund tills vi pallade oss ner igen till bilen.